Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz Niğde’de bulunan gazilere ziyarette bulundu. Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz, vatani görevlerini yapmak için baba ocağından asker ocağına gidip burada gazilik mertebesine ulaşanların yalnız olmadıklarını belirtmek için yaptığı ziyarette duygulu anlar yaşandı.
Kılavuz, gazileri ziyaretinde gazilere yönelik yaptığı konuşmasında gazilik mertebesinin kutsaliyetinden ve bu mertebenin öneminden bahsetti.
Kılavuz, “Bu vatan için gözünü bile kırpmadan canını ve bedenlerini veren yiğitler, Türk milletinin kalbinde geniş yer tutmaktadır. Maddeciliğin ön plana çıkmaya başladığı son zamanlarda maddeciliğe inat, maddeyi bir kenara bırakıp gönlü ile bu vatan uğruna kollarını, bacaklarını, gözlerini bırakanlar bu vatanın en kutsal değerlerini oluşturuyor. Bir an dahi ben keşke gazi olmasaydın, yaralanmasaydım dedikleri işitilmemiş olan bu vatanın kahraman evlatlarına bir kez daha şükranla anıyorum. Sizler olmasaydınız biz bu gün rahat içerisinde oturamazdık, uyuyamazdık. Hepinizden Allah razı olsun”dedi.